korábbiak

Németh Zoltán

Németh Zoltán

Dr Prezi
Bogár Márk

Bogár Márk

Sárréti Chilifarm
2020. február

Komfortzónán kívül

Tapasztalatból tudjuk, hogy a legtöbb kisvállalkozót nem a lehetőségek hiánya köti gúzsba, hanem a saját maga által gondosan felépített komfortzóna. Aki úgy véli, hogy képességei születése által meghatározott és tovább nem fejleszthető, az minden ismeretlen kihívásban csak a bukás és a nyilvános megszégyenülés lehetőségét látja. Még csak nem is kell nagy dolgokra gondolni. Vannak olyan vállalkozók, akik bármilyen új gondolat befogadását messze kerülik: mert tudják jól, hogy azok felboríthatják sok panasszal járó, de alapvetően azért mégis csak kényelmes hétköznapi életüket. Mindegy, hogy a lustaság, egy káros hiedelem vagy más szabotálja meg: tény, hogy sok vállalkozó sosem hozza ki a cégében rejlő lehetőségeket. Miért van ez és hogyan tehetünk ellene? Erre keressük a választ évadnyitó februári estünkön.

Képes beszámoló az estéről »
Bolyki János

Bolyki János

Bolyki Pincészet
Papp-Váry Árpád

Papp-Váry Árpád

Metropolitan Egyetem
2019. november

Tudatos márkaépítés

Miért tudnak bizonyos cégek kitűnni a piacon a versenytársak közül még akkor is, ha nagyon hasonló termékeket értékesítenek? Miért tesszük le a voksunkat bizonyos márkák mellett úgy is, hogy azok magasabb áron értékesítenek? Miért ragad meg a fejünkben egy-egy márka a nagy zajban is? Hogyan kell egyáltalán márkát építeni? Úgy, hogy izgalmasan vonzó és racionálisan jó választás lehessen egyszerre? Ilyen és hasonló kérdésekre keressük a választ novemberben.

Képes beszámoló az estéről »
Gáncs Andrea

Gáncs Andrea

Budapest Bár
Varga István

Varga István

Corvin Otthonépítők
2019. október

Kulcsemberek

A kulcsemberek szerepe több mint meghatározó egy vállalkozás életében. Ők azok, akiket sosem az önös érdekek vezérelnek, hanem mindig egy nagyobb, nemesebb célért, a vezetőkkel egy hajóban evezve küzdenek. Nem csak a könnyebb, de az embertpróbáló időszakokban is. De mi van akkor, ha mégis elfárad és feladja egy kulcsemberünk? Egyáltalán hogyan találhatuk ilyen figurát magunk mellé? És mi segíthet a megtartásában? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket járunk körbe októberi estünkön.

Képes beszámoló az estéről »
Szombati Orsolya

Szombati Orsolya

Sales Akadémia
Dudits Dénes

Dudits Dénes

Józanság Programok
2019. szeptember

Mélypont és újrakezdés

Néha abban, hogy hogyan bukott el valaki, több tanulság van, mint abban, hogy miként lett sikeres. Hiszen a kudarcokat sokkal hosszabban és mélyebben éljük meg, mint sikereinket. Ismét lendületben kerülni pedig sosem könnyű feladat, de ha sikerül, garantáltan tanulunk valami újat. De mégis hogyan lehet felállni egy üzlet- vagy emberi mélypontból? Mik segíthetnek ilyenkor? Vannak-e bevált módszerek? Mit tanulhatunk mindebből? Ezekre és hasonló kérdésekre keressük a választ következő estünkön.

Képes beszámoló az estéről »
Varga Evelyn

Varga Evelyn

Manna Szappan
Sipos Sándor

Sipos Sándor

Onestep
2019. augusztus

Boldogság vs eredményesség?

Lehetünk egyszerre boldogok és eredményesek? Vagy a boldogságnak versenybe kell szállnia az eredményességgel? Hogyan alakíthatunk ki hosszútávon egyensúlyt az életünkben, azért hogy a mérleg nyelve soha ne billenjen igazán nagyot? Vajon kis- vagy nagy céggel lehetünk boldogabbak? És eredményesebbek? Ilyen és hasonló kérdésekre kerestük a választ az augusztusi est során.

Képes beszámoló az estéről »
Gál Kristóf

Gál Kristóf

Vállalkozófejlesztés
Zajdó Csaba

Zajdó Csaba

Innonic Group
2019. július

A vezető szerepe

Egy cégvezetőre sokszor nehezebb és felelősségteljesebb feladat hárul, mint az kívülről látszik. Időnként olyan dilemmákkal, nehézségekkel is meg kell küzdenie, amit szinte senkivel nem tud megosztani. Az pedig, hogy milyen elvek alapján irányítja a szervezetet, kihatással lehet az egész cég működésre, a csapatra, az üzleti kapcsolatokra is. Hogyan lehet mégis sikeresen irányítani egy vállalkozást? Miként lehet vezetőként jó példát mutatni a különféle helyzetekben? Ezt járjuk körbe júliusi estünkön.

Képes beszámoló az estéről »
Mezei Niki

Mezei Niki

Optimonk
Csordás László

Csordás László

Mandula Cukrászdák
2019. május

Megújulás

Az üzleti élet nagy verseny, úgy lehet sikeres valaki ha időről időre meg tud újulni. Kinél miben nyilvánul ez meg: van aki új vállalkozásba kezd, van aki új termékeket vagy szolgáltatásokat vezet be, de olyan is van aki teljes arculatot és stratégiát váltva vált fordulatszámot. Hogyan tud valaki megújulni, hogy születnek a friss gondolatok, honnan eredhet a lendület? Ezt jártuk körbe májusi estünkön.

Képes beszámoló az estéről »
Kazai-Papp Regina

Kazai-Papp Regina

Zsindelyes Cottage
Jurás Ákos

Jurás Ákos

Snappy Photobox
2019. április

Megvalósítás

Hogyan születhet egy ötletünkből sikeres vállalkozás? Hogyan lehet leküzdeni az akadályokat a megvalósítás során? Miért olyan nehéz néha a cél felé tartanunk, még akkor is ha nagyon akarjuk? Hogyan ösztönzik magukat megvalósításra vendégeink? Milyen döntéseket hoztak meg a siker érdekében? Milyen váratlan nehézségekkel szembesültek az úton? Hogyan válhattak ismert márkává a közönségük körében? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekről beszélgettünk a márkák alapítóival, vezetőivel.

Képes beszámoló az estéről »

inspirálódj
tovább

Akik segítenek minket, hogy még jobb élményt nyújtsunk

Korábbi estjeink támogatói

0
<