mi a kreatív kedd?

Inspiráló üzleti estek szemléletformáló vállalkozói történetekkel és tapasztalatokkal Debrecenben.

Estjeinkkel nyitott gondolkodású, önmagukat fejleszteni akaró vállalkozóknak és kollégáiknak szeretnénk inspirációt adni Debrecenben. Az üzleti élet és az ehhez kapcsolódó emberi tényezők különböző kérdéseit a legtanulságosabb formában, hiteles vállalkozók valódi történetein keresztül járjuk körbe. Olyan vendégeket hívunk, akik szerintünk példaértékűek valamiben, így a közönségnek igazi feltöltődést adhat egész estés programunk. Az estét Nagy Barna témához kapcsolódó, gondolatébresztő (példákkal és hasznos tanácsokkal teletűzdelt) előadásával indítjuk, ezt követően mutatkozik be két meghívott vendégünk kötetlen beszélgetés formájában, majd egy hosszabb szünet után hármasban beszélgetnek az aktuális témáról.

 
 • Remek volt a hangulat, szuperül éreztem magam. Az este számomra olyan volt mint egy "stand up comedy" csak vállalkozóknak és vállalkozói témában. Én is vállalkozó vagyok 15 éve. Jó volt látni, hogy a vendégek hasonló úton mentek keresztül, és hasonló problémákkal küzdöttek, mint én. A félórás szünetben lehetőségem volt olyan vállalkozókkal, helybeli kollégákkal találkozni és eszmét cserélni, akikkel ritkán futok össze.

  Egri Zsolt Egri Zsolt, BitNinja, ügyvezető
 • Gratulálok a tegnapi esthez! Bevallom, először féltem, hogy túl hosszú lesz, de hipp-hopp elment az idő. Nálam pedig ez egy jó esemény mutatója. A nagy egészből kivéve egy darabot: nagyon ritkán lehet részese az ember érdekes, izgalmas és valóban informális kerekasztal beszélgetésnek. Tegnap szerencsére ilyennek lehettünk tanúi, résztvevői.

  Guba Vanda Guba Vanda, rendezvényszervező, Innonic, Ecommerce Expo Budapest
 • Nagyszerű kezdeményezés, egyedi, új színfolt Debrecen város életében. Összehozza a vállalkozókat, és azokat az embereket, akik valamilyen területen fejlődni szeretnének, ami kapcsolódik a vállalkozáshoz, üzlethez. Az előadók, akiket folyamosan a Kreatív Kedden láthatunk, számomra olyan hiteles vállalkozók, akik már valamit felépítettek önerőből, rengeteg tudást szívtak magukba, tettek bele a vállalkozásukba, és nagyszerű fejlődésen mentek keresztül. Azt gondolom ezért érdemes itt lenni minden alkalommal!

  Kerekes Joe Kerekes Joe, Nagyerdei Ingatlan, ügyvezető
 • Szeretem azokat a kezdeményezéseket Debrecenben, ami a vállalkozói énünket szólítja meg. Már az első alkalommal tetszett, hogy van edukáció, tanulhatunk, és az is hogy, különböző emberek szemszögéből láthatunk rá a választott témákra. Nagyon jó, hogy a vendégek őszintén mernek mesélni magukról, felvállalják a hibáikat, mi volt a legnagyobb vállalkozói élményük, mi az ő miértjük.

  Katonáné Dr. Kovács Judit Katonáné Dr. Kovács Judit, egyetemi adjunktus, coach, a TEDxDebrecen alapítója
 • Az eddigi estek inspirálók, szórakoztatók, tanulságosak voltak, családias hangulatban, profi szervezéssel és lebonyolítással. Sok hasznos gondolattal, ötlettel gazdagodtam, amiből azóta is töltekezem. A Kreatív Kedd igazi hiánypótló kezdeményezés, minden vállalkozónak, cégvezetőnek ajánlani tudom, hiszen rólunk, nekünk szól.

  Kiss-Kovács Éva Kiss-Kovács Éva, Margaréta Kertészet, társtulajdonos
 

mi vár
rád?

Az est programja
 
Gondolatébresztő előadás

Gondolatébresztő előadás

Az est Nagy Barna előadásával kezdődik, amelyben a szakirodalmi hátteret gyakorlati tapasztalatok egészítenek ki.

Vendégeink bemutatkozása

Vendégeink bemutatkozása

Bemutatkoznak vendégeink, hogy jobban megismerhesd őket és a sztorijukat. És az is kiderül, hogyan kapcsolódnak az est témájához.

Barna őszintén beszélget a meghívott vendégelőadókkal

Barna őszintén beszélget a meghívott vendégelőadókkal

Az est második részében őszinte tapasztalat és tudásmegosztásra számíthatsz.

 

házi
gazdák

Kreatív Vonalak

Tizenhét éve, hogy Debrecenben megalapítottuk a céget, és azóta is büszke lokálpatriótaként itt van csapatunk főhadiszállása. 8 ország több mint 100 városába terveztünk már. A márkaépítést helyezve a fókuszba, stratégia, arculat és honlap kialakításában segítünk ügyfeleinknek.

Év Honlapja

Év Honlapja

65x Év Honlapja díj
2007 - 2021 között

Marketing Diamond

Marketing Diamond

51x Marketing Diamond díj,
Év ügynöksége díj 2019
Év Marketing Nagykövete 2018, 2016
Év Marketing Partnere 2017
Év leghatékonyabb tervezője 2016

Wolda

Wolda

Nemzetközi arculattervezési díj,
1x Arany díj
1x Ezüst díj
6x Bronz díj
8x Kiválósági díj
logó és arculat kategóriákban
2018 - 2021 között

következő:2020/02/25 18:00

4034 Vágóhíd utca 2. Lion Office VII. épület
/Symphonia Étterem mellett/
Nagy Barna

Nagy Barna

az est házigazdája
Németh Zoltán

Németh Zoltán

Dr Prezi Bővebben »

Németh Zoltán

Dr Prezi

Dr Prezinél kevesen tudják jobban, hogy milyen a komfortzónán kívüli lét. Emberek százainak segített már abban, hogy miként válhatnak profi előadóvá a színpadon akkor is, ha elsőre nem épp testhezálló ez a fajta feladat számukra. Több mint 100 TEDx előadót készített már fel azért, hogy arra a bizonyos piros szőnyegre magabiztosan, inspirálóan lépjenek fel és tartsák meg negyedórás előadásaikat.

Zoli hiszi, hogy a nagy pillanatokhoz nagy beszédek dukálnak, és még az átlagembereknek is vannak ilyen pillanatai. Hiszen mindenkiből válhat emlékezetes és fesztelen előadó. Csak elő kell csalogatni a szárnyaló sasmadarat belülről, hogy ne egy verdeső veréb álljon ki a színpadra.
De hogyan? Milyen módszerekkel? Többek között erről fogjuk kérdeni Dr Prezit második szezonunk nyitó estjén.

Bogár Márk

Bogár Márk

Sárréti Chilifarm Bővebben »

Bogár Márk

Sárréti Chilifarm

Kevesen mondhatják el magukról 24 évesen, hogy egy családi vállalkozásból olyan sikeres márkát építettek, amelyre még a Forbes is felfigyelt, nem is akárhogyan: idén a 30 sikeres fiatal 30 év alatti listájába választották be. Márk a Sárréti ChiliFarm második generációs vezetője, influenszere, márkaépítője. 4 évvel ezelőtt szülei chilitermesztő vállalkozását választotta a futball karrier helyett.

Márkot az Instagramon @hungarianchilifarmer-ként ismerhetjük. Több mint 11 ezren követik, ami nem lehet véletlen. Részben egyedi, szókimondó és szórakoztató kommunikációjának köszönheti, amit lehet szeretni vagy nem szeretni, de szó nélkül biztosan nem lehet elmenni mellette.
Vajon az, hogy mer másképpen kommunikálni mint a nagy átlag mennyire komfortzónán kívüli feladat számára? Többek között erről fogjuk faggatni februári estünkön.

téma:Komfortzónán kívül

Tapasztalatból tudjuk, hogy a legtöbb kisvállalkozót nem a lehetőségek hiánya köti gúzsba, hanem a saját maga által gondosan felépített komfortzóna. Aki úgy véli, hogy képességei születése által meghatározott és tovább nem fejleszthető, az minden ismeretlen kihívásban csak a bukás és a nyilvános megszégyenülés lehetőségét látja. Még csak nem is kell nagy dolgokra gondolni. Vannak olyan vállalkozók, akik bármilyen új gondolat befogadását messze kerülik: mert tudják jól, hogy azok felboríthatják sok panasszal járó, de alapvetően azért mégis csak kényelmes hétköznapi életüket. Mindegy, hogy a lustaság, egy káros hiedelem vagy más szabotálja meg: tény, hogy sok vállalkozó sosem hozza ki a cégében rejlő lehetőségeket. Miért van ez és hogyan tehetünk ellene? Erre keressük a választ évadnyitó februári estünkön.

0
<